Самокритика

Анэль Ри
Я вважаю себе руйнатором - самокритика вище глузду -
я ж спрацьовувала детонатором, залишаючи в людях "пустку".
Той останній, хто був, упорається. Не даремно ж такі подібні.
Та не зможу(!) собі дозволити,

щоб найдорожчий
відчув себе
_непотрібним.