***

Иван Бойчук
Холодно буває зимою мені
Падають сніжинки, я рахую дні
Повільно тікають годинника стрілки
Знущатись хоче, напевно той час!

Чекає душа пориву вітрів
Зустріч коханих далеких світів
Місячних променів стешкою ночі
Гнучкою стрілкою летіти туди

Керує тобою сила небес
Наче струмом стукнув Зевс
Все бігаєш з любов'ю в думках
Тримаючи квитки до Кореї в руках

Неможливо повірити щастю сьогодні!
Ледве стримую себе я в розмовах!
Літак вже працює летіти готовий
Суботній ранок буде чудовий!

Уяви собі навіть не можу
Той момент в кімнату заходжу
Бачу очі блискучі твої
Невже то скоро мрії мої!

Знову запах неба відчую
Тобі серце своє назавжди дарую

Все найкраще в тобі
Космічні зоряні світи
Все найкраще в тобі
Так хочу любити тебе ще сильніше!

Скоро 16 - фокус