***

Иван Бойчук
Новий рік, різдво свята
Перед очима пролітають літа
Наче вітер несуться вони
Водоспадом стікають наші години

Мріями заповнені мої сни
Обмальовані ними всі стіни
Налита тобою моя пустота
Серця стук немов чарівна нота

Б'ється в грудях вічний мотор
Точить меч свій гладіатор
В битві з часом зустрітися йому
Перемогти під ногами чорну тьму

Скульптор вибиває з граніту слова
Тяжко дається каменю мова
Удар за ударом зламаються гори
Відкрилися за ними великі простори.

Не вистачає мені тепла землі
Навіть сонце не гріє пустелі
Що робити, куди ногам тікати?
Коли просто за руку хочу взяти

Я таки тупо втрачаю час
Коли проводжу його без вас
Так хочу, хочу вже летіти
Крила починаються помалу диміти

Вийшли давно з берегів океани
Прогнулись від любові спини титанів
І я пластом від неї лижу
Твій погляд в сьому знаходжу!.