Îòäàòü òåáå ëþáîâü?

Àëåêñàíäð Àíòåñ
-Want you my love?
-Want it!
-It’s dirty…
-Want it dirty.
-I want to ask.
-Then ask.
-I want to guess.
-Then guess.
-What if I knock?
-I’ll open.
-What I call?
-I’ll come.
-What if I lie?
-Forgive you.
-Command you: ”die”?
-I’ll die.
-What if I choke?
-I’ll save you.
-Command you: ”Kill”?
-I’ll kill.
-What if it pains?
-Ok.
-And you will brook?
-I will.
-Can you rip chains?
-I can
-What if a wall?
-I’ll crush.
-You want my love like wave?
-Oh, yes!
-You will not get it.
-Why?
-Because I don’t like slaves.

Robert Rozhdestvenckiy