танець

Иван Бойчук
Танцюй зі мною маланька!
Сьогодні я виду гарненька.
Божевільний танець закоханих сердець
Безкінечна пісня, не наступить кінець!

Попав с тобою я на Місяць
Трясеться він, льєтся танець
Пил піднявся від ритму догори
Тільки ми і більш не кого навкруги

Амстронг курить там в сторонці
На землі чогось всі в шоці
Все закрутилось навколо нас з тобою.
Кинули зброю в жорстокому двобою.
Подивитись захотіли на місяць в ночі.
А я дивлюсь в яскраві очі
Бачу в них позиви любові!

На місяці звуку немає
Звідки ж та мелодія лунає
Віддає рахунок стук сердець...
Музика в середині казав мудрець
В кожного своя там грає
почує той хто душою співає