Вам родився Визволитель

Лидия Елена
Тихо вітер шепче понад світом
Гомін чути скрізь кругом,
Вам родився Визволитель
Бог спасіння всім Еммануїл!

Радість,радість невимовна,
Білий цвіт цвіте кругом
І радіє вся планета,
Перемога, перемога над гріхом!

Боротьбу за долю кращу
Вів Христос,спокусник  сатана,
І прийшло з небес нам щастя,
Честь Творцю від нас хвала!

Принесіть же всі подяку
За повчання цінності щодня,
За спасіння,хрест,Голгофу,
Що відкрив Бог двері в небеса!