вона

Иван Бойчук
 
Як словами передати любов
В світі не вистачить всіх мов
Почуття олівцем на папір перенести
Всі думи до неї донести....

Поети писали нескінченно разів
Давали коханню сотні образів
Що залишили сьогодні мені
Малювати банальні фрази на стіні!?

Така незвична в небі зірка
Світить всім а гріє мене
Проміня очей моїх зелене
Не зводить зору з неба

А може краще так

Квіточка так звати творіння небес
Від погляду її кладе зброю арес
Тають криги далеких холодних планет.
Стріляє не кулями вже пістолет

Ні, ні, все не так

Її чарівні прохолодні руки
душі прекрасні райські звуки
Очі Юпітера за собою ведуть
Ноги мої верх по стінам ідуть

No no no

Коли вас до себе притуляв
Подих твій я відчував
Мій маленький світ завоював
Шансів мені навіть не дав

Вже казали 100 разів

Словами все мені не передати
Треба тихенько в літак сідати
В подорож Сеулом вирушати
І в живу все вам сказати