Teelesaatmine

Ирина Кайдалова
                Ave Alavainu tolges

Elu - pidu ei ole,
meil on raskusi ees,
igauhel veel oma tee...

Oled vaba. Siis mine
ja valikuid tee
igas kurvis:
su elu on see!

Mis kord saab,-
ainuuksi sa vastutad,
mida annad -
koik tagasi saad!

Sea siis sihte
ja puua neid jargida,
et su elu kord
sarataks maad!