Хоч би не наснилось

Настя Лисицина
У моїм серці оселилася любов,
Таке палке, нестримане кохання,
Я ніби вперше бачу тебе знов,
І розчиняюся в солодких сподіваннях.

У твої очі глибоко вдивляюсь,
Затамувавши подих, відповідь шукаю,
Я справжня, я не прикидаюсь,
Тебе з закритими очима упізнаю.

Наші дороги доля перетнула
Морозним ранком нам зустрітися судилось,
Про все на світі я тоді забула
І лиш боялась: хоч би не наснилось...