Про душу

Юлия Черепова
Кінець історії, не має більше
Тебе,
Мене,
Нас
Збираймо каміння,
Запущене тихо в спину.
Ти, знаєш?!
Я більше не згадую той скрутний час
Холодні цілунки
Й такі незначні
обійми.
За тобою бігти
не вистачить просто сил.
Ти тільки збагни,
Навіщо мучити душу,
Яка віддала тобі
Стільки ніжних годин,
А ти її боляче викрутив так
Наружу?!
15.02.16

(с) Юлія Черепова