Любiть Украiну!

Михаил Онищенко
 Любіть  Україну!

Любіть  Україну,
Любіть  Україну!
І  мову  її,
Золоту,  солов’їну.

А  ще  ви  любіть,
І  маму,  і  тата.
Тоді  вас  усіх, 
Будуть  шанувати.

Бо  наша  родина,
То  вся  Україна.
Так  вип’єм  брати,
За  наші  Світи.

За  рідний  наш  край,
Який  в  нас  розмай.
За  наші  ліси,
І  наші  лани.

За  міста  наші, 
І  наші  села.
Щоби  в  них  люди,
Були  веселі.   

Щоб  жили  в  добрі,
Жили  у  мирі.
Жили  усі,
В  своїй  квартирі.

07:45.16.02.2016.