схивильоване... в грудi...

Солнцем Одарённый
я тобі розкажу про Сонце
сяє яке лишь тобі
я тобі розповім про зорі
малюнок яких
світ твоєї душі
розповім тобі сказку про море
глибину чарівних очей
про серце твоє
добре
схивильоване
в груді...
16.02.2016