Актриса

Ласточка Твоя
Чекаєш коли настане вечір
І морок укриє своїм покривалом
Так було завжди і знов так буде
На нього ти все життя чекала
 І мов у сні завариш кави
 Все за сценарієм життя коротке
 Не намагаєшся щось змінити
 і тонеш в ньому,як в морі човен
А зранку посмішка на обличчі,
хоч і немає чому радіти
На сцені зіграєш свою ти роль,
а потім оплески й море квітів
А в серці єдиний лиш він король.