Не повернеш

Александр Веремчук
Хай котиться сльоза,
По вашім білім лиці,
Того що не вберіг,
Назад не повернеш,
Того що не зумів,
Колись зробити
Назад не повернеш,
Ніяк не повернеш,
Ніяк...

Блукає пісня в темряві нічній,
Її нам зараз не знайти ніяк,
Колись те все,
Можливо нам було зробити
Тодішнього назад не повернеш.
Не повернеш колишнії слова,
І думи ті
Ті що були колись,
Колись...
Ніяк не повернеш,
Ніяк...