Не вiрю...

Александр Веремчук
Я не можу повірити в зраду,
І забути кохання тепло,
Та повірить, що все вже позаду,
Й наше щастя уже одцвіло.

Знов в безкрайнюю далич дивлюся,
Пригадаю, твоїх рук тепло,
Сам зі свого безсилля сміюся,
І не вірю, що все вже пройшло...