***

Катерина Мардус
У Львові ми були такі щасливі,
Кожен день дарував щось нове.
Я за дні ці вас так полюбила,
Що цьому не зашкодять ніякі буденні але.

Нас з вами можна назвати справжніми,
Адже ми настільки чудові,
Що малювали з вами фарбами
На стінах, що залишились там, у Львові.

Скільки подорожей в нас ще попереду,
Скільки прекрасних днів.
Головне - не губити з молоду
Ті надії на новий заплив.