IIX!

Катерина Мардус
Ти просто хлопчик для серцебиття
І нічого більше.
Не треба жодного каяття,
Не треба робити ліпше.

Все закінчилось ще не почавшись,
Все пройшло за одну мить.
І одного разу тоді попрощавшись
Не варто було казати, що серце горить.

Адже ми знаєм, коли пече у грудях -
Це ознака інфаркту.
А щоб губитися в інших людях
Не треба великого фарту.

Я вже пишу десятий останній вірш про тебе.
І все це якось сумно.
Моя голова живе десь окремо від мене,
Але вона розуміє, що все треба закінчувати розумно.