Качкодзьоб

Юлия Листопад 4
Як видра, плаває звірятко,
Вигодує молоком дитятко,
Має  мов у пташки,  дзьоб
Це створіння – качкодзьоб!
Качкодзьоб рухливий  танок
Вранці, вийшовши на ганок,
Танцював, відкривши дверці,
Радісно, тепло  на  серці!