Чарiвнi крила Волшебные крылья, укр

Надежда Лагунова
Начебто крил людина не має…
Де наші крила? Хто запитає?
Тільки роз;мніші й мудрі це знають:
Люди, з великої (!) букви, ЛІТАЮТЬ!
                Крила для нас – це душі білосніжність,
Чесність, турбота і доброта,
Крила - це радість, це дружба і щирість.
Ввічливість, розуму це чистота.

Крила наші – це наші надії,
Чарівнішу силу з любові приймають.
Це мир на Землі та таємні всі мрії.

Людину вони до хмар піднімають,
Нас надихають до див і до звершень,
Злість та нещадність перемагають,
Вогонь кришталевої правди – наш стержень,
У мужньому серці огидність ховають.. .

Вони проти ліні, бездушності злої,
Проти жорстокості, проти брехні,
Боротися крила нам з цим допоможуть.
І цьому безумству ми скажемо: «Ні!»

Для того, щоб крила чарівні ці мати,
Треба нам разом всім добрими стати,
Як тільки у скруті Вам хтось допоможе,
Тоді кожен в світі злетіти ввись зможе!