Смуток

Альбинчерссс
Напиши мені лист, чи відправ смс
Я ж сумую без тебе одна.
Мені серце болить, аж стискається з тріском,
А довкола лише тишина...

В тихім полум'ї бачу обличча твоє
То лише дивних спогадів мар.
Не кидай ти мене.. О, прошу не з залиш
І надії моєї не змар.