Кв тка

Павел Егоров Энтлор
КВІТКА

Розквітнуть луги із застиглої крові.
Родюча земля пригадає життя.
Укриють країну степи кольорові,
Назавжди біда піде геть в забуття.

Вдягнув ніжне платтячко, зачервоніє
Дитинка, злегка нагадавши минуле.
Домашнім теплом і любов’ю повіє,
Що ми за ці роки війни призабули.

Яскраво горітиме зіркою квітка.
Вона - сама пам’ять про тих хто загинув.
В кривавого кольору одязі, влітку,
Нас змусить постояти мовчки хвилину.

П. Єгоров
18.02.2016