все ще треба

Мария Зирко
Я хочу втомитись колись від шляху,
щоб складно було кудись далі рушати,
я хочу прожити життя без страху  –
екзамен життя помилково не сдати.

Я хочу прийти до найвищих висот,
встановлених власною схемою долі,
без омину часу, без кроку в цейтнот
без приводу впасти на мінному полі.

Я хочу здійснитись скоріш, ніж піти,  –
напевно, це є найвірніша потреба.
Докопки є час до сирої плити
я буду казати: "мені все ще треба".