Чекаю...

Александр Веремчук
Біля вікна цвіте калина,
І сумно вітами хита,
Де ти тепер, моя кохана,
Летять роки, біжать літа?!
Спадає сніг зимовим цвітом,
За літом осінь і зима,
Летять роки, за літом літо,
Та щастя й досі ще нема...
Згасає молодість в чеканні,
Калина сохне під вікном,
Чекаю я, з ночі до рання,
Мішаю жар душі з вином...

Чому ж не світиш наді мною,
Зоря кохання і надій,
Чому стрічаюсь із тобою,
Я лиш у снах чекань і мрій?
Чому до іншого ласкава,
Хто має все в своїм житті,
Від мене йдеш, чомусь як пава,
Й лишаєш знов на самоті?!