Аншлаг

Оля Захарчук
У неї сьогодні аншлаг:
Сцена, емоції, фани!
Музика рветься мов птах,
У подарунок - тюльпани.
Голос заповнює зал,
Натовп від неї шаліє,
Несамовитий вокал
Миттю народжує мрії.
Очі горять мов вогні
І перехоплює подих,
думи зникають сумні,
спів її  з розуму зводить.
Час промайне, наче мить,
ось вона знову вже вдома,
там дуже солодко спить
той, хто вгамовує втому.
Щастя її уві сні
бачить яскраві картини.
Миті в житті головні
поруч з малесеньким сином...

© Оля Захарчук