***

Чарли Марс
Не втягуйте мене у сіру хмару,
Що так заполонила Ваші душі.
Ви робите з людини примару,
Почуття Вам давно вже байдужі.

Навіщо одягати бісовий ярлик?
Навіщо безпідставно поливати брудом?
Всі хочуть бути безмізковим стадом,
Вас манить за собою біс-спокусник.

Не хочу бути сірою чумою!
Не хочу я втрачати серце кольорове.
Я хочу бути теплою весною,
Щоб дарувати людям щось чудове...