Я, Боже, дякую, Тобi

Лю Нели
Я, Боже, дякую, Тобі,
Коли і в радості й журбі
Неначе сонце із-за хмар,
Виходять з моїх дум слова,
Немов нескошена трава,
Стають вони знов на папір
І сяють кредом нових зір,
І музика звучить в словах,
Я хочу жити, я - жива!
І з цих мелодій нескладних,
Бо ж то душа моя у них,
Багаття мрію запалить,
Це буде дивовижна мить!
Так хочу я себе знайти,
Щоб всюди той вогонь світив!
Благаю, щоб Ти допоміг
Одну обрать з усіх доріг.

            15.08.96