Не зраджуй

Катерина Мардус
Навіщо ж зраджувать собі
В навчанні, дружбі чи любові?
Всім зрозуміло, далебі,
Що так ти не пізнаєш долі,
Яка підґрунтям має щирість,
Що найдорожче всіх прикрас
Й береже отую радість,
Що так тендітно гріє нас.