Мовчання - золото

Лю Нели
Можливо виправляти щось вже пізно,
Та є можливість зазирнути в душу.
Лютує місяць Лютий нині грізно,
Мовчання - золото та Я сказати мушу.

Реальність виворотом  нам являлась,
Не всі слова і дії були влучні,
Сьогодні просто мужності набралась,
Сказати, вибач, та слова беззвучні.

Можливо крила наші Ангели забрали,
Мовчання-золото та серце тихо плаче.
Безглуздо так дрова ми наламали.
Та все ж Любов - Жива, повір, юначе.


                19.02.16