Серце-серденько

Катерина Мардус
Та нічого страшного,
Мені ж бо що.
Серце - м'яз,
А їх, як відомо, тренують.
Хай витримує всі навантаження,
Хай поборе усі крепатури,
Адже я дівчина не слабкої натури,
І тому серця слабкого, не готового до розчарування, в мене не буде.