Амнистия психологическое

Светлана Маярчак Крыжановская
АМНІСТІЯ

У її серці квітка зацвіла
Надії, ніжності, кохання.
Зима пройшла, зима пройшла,
Пропала кірка льодяна остання.

Наче пролісок, що виліз
              з-під землі,
Вона дихає на повні груди,
Нарешті не тримаючи в собі
Той біль, що переслідував
                повсюди.(18.02.2016)

   Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
   Україна,
   м. Хмельницький.