Краiну мрiй буду ш ти!

Зинаида Комарова
 
Знову гомонять на всіх каналах,
Що помилились й вибрали не тих...
Як в кращих вестерн - серіалах
Отримує країна рідна - "в дих"!

Знов забазікують усі проблеми,
"Котяри ситі, жирні" із  "старих",
Реформи шокові мов їх, неоцененні,
Хоч вимруть тисячі калік...

На карті все - родючі наші землі,
Поля, ліси, а вже після них,
Рудовища дорогоцінні-
Скарбів достатньо роздавати для "своїх".

А людям що - електорату,
Без світла, газа і води?-
Зануриться в замерзлу хату,
Чи в кладовища у ряди...

Ось дивна річ - клянуть і плачуть,
"Котів" тих - вибирали ж ви!
Для вас же, гречка - усе значить,
Пакет з лапшой, кг халви..

До поки люд не зрозуміє-
Країну мрій будуєш ти!
Хай вільний прапор майоріє -
Ще не згоріли до демократіі мости!!!