Бажаний лист

Изабель Марси
В оточенні своєму
ти є на самоті.
Питати я не стану
приємно це чи ні.
Бо знаю, як бажаєш
до мене доторкнутись.
Навіщо ж вимагаєш
ти від себе відвернутись?
Навіщо не дзвониш мені,
напевно слів бракує?
Сидиш в тиші на самоті,
а я тим час  сумую.
Ти бачиш мене в дивних снах.
Було напередодні
зустрiчi в твоїх пiснях.
Спiвав менi сьогодні.
Я відчуваю дотик твій
крізь сонячне проміння.
Серед існуючих подій
чекай на провидіння.
Безсонню принесла весна,
прокинулись бажання.
З тобою квітка розцвіла
в садах твого кохання.

На самоті ти зараз є
         та прагнеш написати
                листа в оточення моє…
з надією
            кохати.