Новий майдан укр

Дарья Скрипник
Новий майдан, нові людські істоти.
Невже так любиш ти іти на смерть?
Коли ж нарешті зможеш побороти
Отую владу, що роздробить вщент?

Скажи, навіщо ж всі оті повстання,
Що лише душі ****ські продають?
Коли ти вже зітхаєшь як в останнє
Вони на тобі лишь гниють, гниють..

Скажи, навіщо ж всі отії жертви,
Нові "Герої", в небо що летять?
А їм би що? А їм "аби ж то вмерти,
Дізнався б світ-коліна не тремтять."

Нащо, скажи, іде війна жорстока,
І вихід тут на смерть, не на життя.
Чекаєш ти заклятого пророка
Але тебе веде він лишь до забуття..