Щастя

Оля Захарчук
У чому ховається щастя? –
У тихому шепоті ночі,
У дотиках ніжних, гарячих,
В сміливому: «я тебе хочу!»
У посмішках сонячних зранку,
У каві міцній та обіймах,
У щирості слів на світанку
У спільних і райдужних мріях.
Для жінки є щастям кохання,
Для неї - це наче повітря,
Нестримне, відверте бажання,
Осяяне радістю світло.
Кохайте її до нестями,
Даруйте без приводу квіти,
Зливайтесь в єдине серцями,
Бо щастя – це вміння любити!

© Оля Захарчук