Флюиды

Игорь Александрович Кондрашов
Кума куму подмигнула, черными очами:
- Что ты, кум, опять до Ганьки бегаешь ночами?
- Нет, кума, наветы это, врут вокруг немало!
- За что сена ей привез,  на три сеновала!?
- Так она быка имеет, а у нас – корова,
Отелиться без быка в жизнь не сможет снова….
Кум хотел уже уйти, но, кума, как муха,
Вновь лукаво зажужжала куму возле уха:
- Ей вчера рубил дрова, а сегодня - снова!
- Так понятно ж, за быка… знак подаст корова…
- Кум, - бык рядом есть ядрёный, у соседки Лиды!
- Ой, не лезь кума мне в душу, он же без флюидов!
Кума, выслушав ответ, колыхнула тело,
Локтем в бок его пихнула и сквозь смех пропела:
- Ой, кум, правда! Суща правда! Во флюидах - сила!
От их чар рога крольчиха наша отрастила!
 
                http://parnasse.ru/users/Ganka
                Любовь Сухомлин (Ганка Гличка)
 
Кума кумові моргнула, виходячи з льоху:
 
- Ви, що, куме, знов до Ганьки ходите потроху?
 
- Та ні, кумо, то плітки все... брешуть люди здуру!
 
- А, за що ж ви їй привезли гички цілу хуру?
 
- Бо у неї бик є гарний, а у нас - телиця,
 
Як потреба буде - злучим...Життя, як криниця...
 
Цим хотів спинить розмову та кума, як муха,
 
Знов, за мить, задзеленчала хитро коло вуха:
 
- А за що ж ви їй так часто цюкаєте дрова!
 
- Звісно, за бика, що "пустить", як знак дасть корова...
 
- Тож, бик файний поблизу є, - у ваших сусідів!
 
- Гой, не лізьте, кумо, в душу, - він же без флюїдів!
 
Кума, вчувши щирість кума, реготнула лунко, -
 
Ліктем в бік його штовхнула, доспівала думку:
 
- Ваша суща правда, куме... Флюїди - то сила, -
 
Від їх чарів виростають і роги, і крила...