Киця I фея

Зинаида Комарова
Киця хотіла зловить пташеня,
Схопила ж повітря й пішла навмання.

Сердиться киця - хоче літати,
Як у пташинок крильцята ті мАти.

З,явилася фея, крильцята дала
Кицюня радіє - от так дивА!

Тепер як метелик, кицюню, літай,
На квітках духмяний нектар назбирай!

Ні, каже киця, не хочу збирати,
Хочу маленьку пташинку піймати,

М,якеньку, пухненьку і дуже смачненьку!
-Інакше, навіщо крильцята спритненькі.