Вночи

Там Кошка
...

Вночі, здається, все не так...
Те видно, що засвітлювало сонце.
В нічних думках я відшукають знак,
Бо вдень- думки ті- незнайомці.

Час вільний поруч проповзає,
А інколи його не здоженеш...
І марно його проводжати зі сльозами.
Нове прийде, коли з ним привітатися збагнеш.

Прийде світанок знов суворий
І приведе не менш звичайний день.
А я схоплю себе на думці знову,
Що приховала частку тих нічних натхнень.