Вимикай

Там Кошка
Вимикай! Виходь із дому,
Хоч не всі тобі там раді.
Пригостися невідомим.
Не ставайте на заваді!

Не вертайся ти в ті стіни,
Де зручні на вікнах грати.
Бездіяльності постійність
Вчила тихо програвати...

Не зважай! Ти подолаєш
Все, що звичне та змарніле.
Впевненість- не то що знаєш,
Впевненість- це те, що крила!