Я малювала словами

Катерина Мардус
Я цілий світ тобі малювала,
Щоправда словами, своїми словами
Я серце своє тобі відкривала
І вірила: все це сильніше за будь-які драми.

Я вірила й вірю в тебе до останнього,
Де б ти не був, що б не робив.
Я більше ніколи не скажу тобі зайвого,
Бо чашу терпіння мого хтось розбив.