Роберт Геррик. H-135 На Грилла

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-135) На Грилла

Грилл ест. А помолиться за обедом?
Грилл остужает суп горячий, следом
Жаркое обжигает Гриллу рот –
Грилл, как всегда, молитву не прочтёт.


Robert Herrick
135. Upon Gryll

Gryll eats, but ne'er says grace; to speak the truth,
Gryll either keeps his breath to cool his broth,
Or else, because Gryll's roast does burn his spit,
Gryll will not therefore say a grace for it.