Обнять планету

Елизавета Судьина
Предлагаю обнять планету,
если ты еще не дорос.
"Недодали, и денег нету" -
этот вечный мужской вопрос.

Нету большего эгоиста,
чем мужчина. зачем живет?
часто в жизни не видят смысла.
объясняю: твоя цель - Бог,

и слияние с Ним. Для русских
это сложно, как для тупых
почему говорю так грустно? -
потому что Бог не молчит!

Лишь Христос смог обнять планету,
Защитить нас от злых сил!
вместе мы сможем сделать это,
эгоизм  в себе победив.

так красиво и безоружно!
так однажды и навсегда.
это имя запомнит каждый,
кто хоть раз повстречал Христа.

***
I suggest you hugging the planet.
if for other things you're too young.
'didn't give enough, no money'-
that's eternal question of man.

there is noone more egoistic
than a man. What for does he live?
in life they often see no reason.
It is God and to merge with Him -

I explain to them. For the Russians
It is difficult, they are dull.
Because God doesn't keep silence.
that is why I speak so sad.

Only Christ could embrace the planet
and defend us from evil force.
we together may also manage,
if our selfhood is overthrown.

so beautiful, without weapons,
it was once and for all times!
this name everyone will remember
who just once came upon Christ.