Я засинаю...

Наталия Рыбальская
Я засинаю у твоїх долонях,
Як у колисці.
Тиха ніч зимова
Складає сни на білім підвіконні
І я їх бачу, світлі і казкові…

А ти мене цілуєш ніжно в скроню
Та пригортаєш ближче та палкіше.
І я, в твоїм солодкому полоні,
Складаю та шепочу ніжні вірші