Червонi троянди

Юрий Остин
Червоні троянди росли серед парку.
Дубові алеї там знову цвіли.
Минули ті дні та пройшлися насмарку,
Кохання і смуток мені принеслИ.

Червоні троянди - ця жінка щаслива.
Вона посміхалась, весела була.
Немов то дитина, то дуже важливо
Торкалася щок і так ніжно чола.

Червоні троянди - це знаки любові
Та нашої дружби, всього загалом.
Вони прикрашали хвилини чудові,
Осяяні світлом, зігріті теплом.

Червоні троянди росли серед парку.
Там зараз морози, ще досі зима.
І хоч все минуло, пройшло все насмарку -
Прекрасні троянди цвіли недарма.

січень 2016