Кохання у Львовi

Люсисолей
який чудовий нинi львiвський ранок,
в кав'ярнi затишно...по-вiденьськi
нам на снiданок каву подадуть
i тiстечка й канапки львiвськi запашнi.
а мiй квиток говорить - ввечерi вiдлiт!
от ти вже поруч, i менi не сниться.
зустрiлись ми в калейдоскопi лiт...
тебе ховаю я вiд всiх, як таемницю,
напевне,вряд чи хто нам скаже
у чiм   побачень наших суть...
а час нещадно розсипаеться сУетно й дрiбно
i чуемо сердець палання,  iх акордiв гук,
ми разом i нiчого в час цей не потрiбно -
ми вiдчуваемо лише торкання наших губ i рук...



Ранок у Львовi.
Папiр.Акварель.*Lusi Soleil*
2015 р