Всього сiм нот, а скiльки дивних звукiв

Петро Керанчук
Всього сім нот, а скільки дивних звуків
Полонять серце музикою враз!
Лиш доторкнуться їх композиторські руки
І понесе мелодія на Марс.

В оті далекі, неосяжні далі,
А то занурять в моря глибину.
І клавіші чарівного роялю,
Щипають душу нібито струну.

Всього  сім  нот на клавішах потертих,
Шліфовані як в морі голиші.
По них долають пальці кілометри,
Щоб  виразить гармонію душі.