Птици и залез

Борис Калинов
Не знам защо
сега рисувам
тези пурпурни
птици-
в цвета на
слънчевия залез-
потопени...
Щастливи са
човешките зеници,
щом могат
да улавят
красотата...
И по всяко време!

Странник
21.02.2016г.
Пловдив