Вчители

Там Кошка
Найкращі вчителі це ті,
Кого забувши, згодом пригадаєш.
Коли їх таємниці вже прості-
Кому подякувати ти не відшукаєш,
Бо не звертаючи уваги відпустив.

Вони давали приклад.
Тихо, не стояли на трибунах.
І їх не помічати звикли,
Бо звично чути музику й не думати о струнах.
А струни, доки музика жива, не зникли.