Iду навпростець...

Василий Дубина
Iду навпростець життям перем'ятий,
В зорянім багрянці, один із Дубин.
Нехай же летять, мої ластів'ята,
Ці "промені сонця", з сердечних глибин.

   24.02.2016г. 11:14.