Жовтенятко

Филон Николай Анатольевич
1-й куплет :

Крізь роки у майбутнє
Дитячий чутно сміх!
В дні коли небо ясне,
І в дні коли йде сніг!
В хвилини листопаду,
В мить розкриття бруньків.
Отримаю пораду
Від своіх вчителів!

приспів :

Жовтенятко,жовтенятко!
Друзі ми на вік з тобою!
Якщо буде в серці тяжко
Будешь ти в думках зі мною!
Жовтенятко,жовтенятко!
Гріюсь я твоїй любовью!
І в душі пилають згадки
Ти тепер завжди зі мною!

2-й куплет :

Крізь роки у майбутнє
Веде усіх життя!
Тримая незабутнє
Нагадуя щодня,
Як з друзями в садочку
Гойдалки нас гойдали!
І як малі в пісочку
Годинами ми грали!

приспів :

Жовтенятко,жовтенятко!
Друзі ми на вік з тобою!
Якщо буде в серці тяжко
Будешь ти в думках зі мною!
Жовтенятко,жовтенятко!
Гріюсь я твоїй любовью!
І в душі пилають згадки
Ти тепер завжди зі мною!