Лiчилочка

Мартин Филдман
Один...
у когось загинув син.
Два...
відсьогодні хтось удова.
Три...
не вернеться брат до сестри.
Чотири...
залишився хтось без квартири.
П'ять...
тепер вони міцно сплять.
Шість...
сльози, відчай і злість.
Сім...
ЛНР, ДНР, Крим.

Нуль...
Новий дорожній патруль.
Мартін Філдман